Poštovani,

već sam bio prijavio ovu situaciju i reagirali ste promptno. Sada moram ponovno. Jedan te isti čovjek već 24 godine gomila seće ispred gradskog skloništa između kbr 57 i 55 u ulici J.P.Kamova. U trenutku kada ovo pišem tamo su drva za loženje, grede, letve, kartoni u velikim količinama, satelitske antene, kablovi, metalni otpad i slično. Njegov auto je uvijek parkiran na ulazu u sklonište, registracija završava sa TU. Vrlo je jednostavno pronaći ga jer i živi na kbr 55. Meni je muka pisati ovo jer on to radi već 24 godine, a samo je jednom netko nešto poduzeo, nakon moje poruke. Budimo kulturni, volimo Pećine, volimo Rijeku, ne nagrđujmo naš grad!

Hvala unaprijed.

tuzibaba123 / 19.03.2024.

Poštovani,
kao što i sami navodite, djelatnici Odsjeka za komunalno redarstvo u više su navrata do sada intervenirali na ovoj lokaciji, što su učinili i temeljem Vaše posljednje dojave. Nakon izvida, Komunalnom društvu Čistoća izdan je nalog za uklanjanje komunalnog otpada, nakon čega će komunalni redari ponovno intenzivnije obilaziti ovu lokaciju. Vjerujemo da Vam je poznato da je Prekršajnim zakonom definirano da komunalni redar kaznu može izdati samo u situaciji kada neposrednim opažanjem svjedoči nepropisnom odlaganju otpada. U suprotnom, komunalni redari nažalost, nemaju ovlasti postupati.
Ukoliko Vam je poznata puna registracija automobila koji se nepropisno parkira ispred skloništa, ljubazno molimo da taj podatak dostavite izravno Odsjeku za komunalno redarstvo putem e-maila komunalno.redarstvo@rijeka.hr , telefonski na broj 209 497 ili na besplatni broj od 0 do 24 sata 0800 51 00.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovorite

Kalendar događanja