Poštovani,

cijeli kompleks Bazeni Kantrida pa tako i plaža Ploče sa pripadajućom šetnicom izrazito je zapušteno. Kante za smeće se ne prazne (ispod Ville Nore, kod dizala za invalide krcato je smeća, kod pješčanika također), drvene daske ispred bivšeg restorana Sorriso su popucale, čavli strše te je pitanje vremena kada će se netko ozlijediti. Nadalje, tzv pješčanik je prljav, pun svega i svačega (opušaka, smeća, omota…). Zašto se taj dio ne uredi da se djeca mogu bez brige igrati? Zašto ne zagradite taj dio, stavite klupice, tobogane, ljuljačke?? Nemojte se pozivati na koncesiju, jer i kad je plaža bila pod koncesijom, taj dio je bio zapušten.

Što se tiče garaže, da li je ikad itko počistio stube, pofarbao zidove, očistio liftove, i izmet ptica po ogradi, vrata na izlazu (4 kat) nemaju kvake. Na vrhu garaže, popucane su rešetke za odvod vode, imaju velike rupe. Vanjske stube pune su smeća, korov raste. Da ne govorim o tome kako po danu (!) gori svjetlo.
Također, na nizbrdici prema Villi Nori trebalo bi očistiti graju u kojoj je pobacano smeće (na što sam prijašnjih godina upozoravala).

Čitav kompleks umjesto da je održavan on propada. Sramota!

gost-28 / 20.04.2020.

Kako nema moje tužibabe i ne mogu je urediti, imam i par komentara na ovo, uz to rasvjeta na stepenicama garaže treperi a bočna rasvjeta kod Bazena ne radi već godinama sa razbijenim staklom, obnove je jednom-dva puta godišnje tj promjene staklo i sljedeći dan je opet razbijena. Zar ne možete promijeniti tip bočne rasvjete ili staviti pleksiglas i led svjetla unutra umjesto štedne žarulje pa se neće tako lako razbiti?

U garaži su posvuda golubovi sa gnjezdima, platite 4kn/h i dočeka vas zasran auto. Poslao sam prije godinu dana email R Plusu za te golubove i da nekako riješe, u Kauflandu koji ne naplaćuje garažu su stavljali mreže na prozore i oštru mrežu koju izgledaju kao čavli na stupove, strop i to dosta djeluje. Znači platite da vam netko zasere auto, kada želite izaći na stepenice nema kvake, na stepenicama raste korov od 30cm a glavno da tamo čovjek Rijeka Plusa u svojoj kućici igra igrice. Niti mu se plaća, niti što? Zar ne može dobiti zadatak da jednom tjedno počupa korov, zašto plaćaju čovjeka cijeli dan u toj garaži, što on radi?

Novi portal je očajan i baš me zanima da li i komentare moderiraju prije objave.

Poštovani,

zahvaljujemo na Vašem upitu te Vas ovim putem obavještavamo kako se Garažno parkirni objekt u sklopu bazena Kantrida svakodnevno održava. Na vanjskom stubištu nema smeća i korova te je ono počišćeno i uredno, kao i stubišta unutar objekta dizala i sanitarni čvor. Brave na vratima su ispravne te se sva vrata mogu otvoriti. Kamene rešetke za odvodnju na pojedinim su mjestima napukle te se kontinuirano mijenjaju s metalnim rešetkama koje su znatno otpornije i nisu podložne pucanju.

Također, želimo napomenuti kako su nadležne službe upoznate s problematikom u garažnom objektu Kantrida vezano za golubove te se kontinuirano radi na njenom rješavanju, i to tako da se onečišćene površine peru vodom pod visokim pritiskom kako bi se detaljno očistile. Naime, radi se o garažnom objektu gdje su ulazi i izlazi otvoreni za pristup vozila te se površina ne može zatvoriti mrežom u cijelosti kako bi se na taj način onemogućio ulaz golubovima.

Naglašavamo da se od 22. ožujka 2020. godine ne naplaćuje parkiranje, broj korisnika znatno je manji no u cijelom periodu objekt se uredno održava i dezinficira kako bi se u svakom trenutku prilagodio korisnicima i prevenirala trenutno prisutna pandemija korona virusa.

Zahvaljujemo na primjedbama i sugestijama na koje ste ukazali te molimo da nam i nadalje ukazujete na ovakve i slične situacije kako bismo boravak i korištenje garaže učinili ugodnijim za sve korisnike.

S poštovanjem,
Gradska uprava

Odgovorite