Poštovani,
zašto na internetskoj stranici KD Autotrolej nema nikakve obavijesti da neki brojevi autobusnih linija ne prometuju normalno nego izmjenjenom trasom?
Na stanicama uredno piše printana obavijest da autobusne linije prometuju sjevernim koridorom, no na webu nigdje. Konkretno govorim za linije 11, 4, 5. Dok npr za liniju 11 je pisalo da su neke izmjene sto se tiču prometovanja vezane za radove na Viškovu, no kroz grad ništa. Znači na stranici se radi i ima izmjena i nadopuna, novijih datuma ,no kada se pogleda kuda linije prometuju, korisnici misle da je sve po starom, a vec duže nije.
Facebook stranica je također bez korisnih informacija. Zadnje obavijesti stavljene 30.12.2019.( pregledala sam na današnji datum, 20.02.2020.).

Serena / 20.02.2020.

Poštovani,
u Komunalnom društvu Autotrolej navode kako je na njihovoj službenoj Internet stranici istaknuta obavijest o novim trasama linija i to još od 16. siječnja 2020. godine, a isto tako obavijest o novim trasama bila je dostupna putem medija i to tijekom nekoliko navrata.
https://www.autotrolej.hr/novosti-i-obavijesti/preregulacija-prometa-zbog-radova-u-kresimirovoj-ulici/
Što se tiče Facebooka, stranica je također ažurirana, nakon manjih tehničkih problema koji su se prethodno pojavili.
Javni gradski prijevoznik zahvaljuje Vam na sugestiji.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Ok, ali zbog jednostavnosti snalaženja na vašoj stranici stavite jednostavniji naslov kao i za ostale linije( došlo je do izmjene u linijama 4,5,11,…. I budući je došlo uvelike do izmjene trase molim vas navedite i to pored linije na kojoj je došlo do izmjene, a ne da ja moram tražiti po vašoj stranici u prapovijest. Mislite malo na jednostavnost i na koncu na turiste.

Odgovorite

Kalendar događanja