Obraćam se u svoje ime i dijela putnika koji koriste usluge na liniji br. 5 Drenova-Jelačićev trg. Naime česta su zakašnjenja prve jutarnje linije koja kreće sa Drenove u 05:00 , a na stajalište I.L. Ribara-S. Vukelića trebao bi biti do 05:10. Pošto koristim tu prvu liniju da bih ostvarila vezu sa kojom idem na posao kao i jedan dio putnika koji putuju na željeznički kolodvor( veza vlak u 05:30 u pravcu Zagreba) i veza linije 32 za Opatiju. Nakon kašnjenja te linije koje je često do 10 minuta i više prinuđeni smo zvati Taxi da bi mogli ostvarit vezu linija koje nas voze na posao i plaćati duplo veću cijenu prijevoza bez obzira što imamo redovno kupite mjesečne karte kod Autotroleja. Predlažemo ukoliko je to u mogućnosti da se navedena linija pomakne koju minutu unaprijed u vezi polaska ili da se pokušaju korigirati ta kašnjenja na neki način pošto je to ipak prva jutarnja i ne vidim da bi već u startu trebala imati znatno kašnjenje.
Hvala.

Velimir Vučinić / 02.02.2020.

Evo stručni odgovor iz Autotroleja. Naučna fantastika . Bus od Drenove do IL.ribara vozi 20 minuta, a od IL ribara do Želj. Koloodvora 5 minuta . Pa tko je tu lud. Evo cijeli odgovor.
Ovim putem Vas obavještavamo da smo sa Službom prometa, obzirom da niste točno naglasili o kojem se datumu radi, provjerili kretanje autobusa linije 5 posljednjih četiri dana. Uvidom u sustav za praćenje vozila utvrđeno je kako je sve dane autobus krenuo na vrijeme i došao
u Ulicu Nikole Tesle do 5:20 sati. Obzirom da linija 32 kreće s Jelačićevog trga u 5:25, to ostavlja dovoljno vremena putniku da dođe na autobusno stajalište Željeznički kolodvor i ukrca se na liniju 32.

Za naglasti je da dotični bus nije stigao do 05:20 dana 02.02. kada sam zvala taxi koji je srećom bio u blizini i sa još jednom putnicom se odvezla do želj. kolodvora. Hvala.

Odgovorite

Kalendar događanja