Poštovani,

na potezu od oko 200m od autobusnog stajališta Hotel Jadran do plaže Sablićevo rade ispravno samo 2 stuba javne rasvjete. Još 2 rade 1 minutu a 1 minutu ne, a ostalih 5 ili 6 uopće ne rade. Na tom potezu su su Hotel Jadran, uvijek sa minimum 100 gostiju, autobusno stajalište, pješački prijelaz, srednja umjetnička škola i plaža Sablićevo, dakle, puno ljudi u ulici koja služi za šetnju, Šetalište XIII. divizije. Po noći je sablasno mračno. Vjerujem da ćete reagirati promptno kao i kada sam istu situaciju prijavio i za J. P. Kamova na čemu se zahvaljujem

Hvala unaprijed.

tuzibaba123 / 22.05.2023.

Poštovani,
zahvaljujemo Vam na dojavi o neispravnosti javne rasvjete u Ulici Šetalište XIII divizije. Naručeni su radovi za popravak na ovoj lokaciji te će on biti izvršen u sklopu redovnog održavanja javne rasvjete.
Ukoliko ponovno uočite kvar na javnoj rasvjeti, isti možete prijaviti i izravno Energu putem e-maila javna.rasvjeta@energo.hr, ili putem on-line obrasca za prijavu kvara koji se nalazi na mrežnim stranicama Energa (https://energo.hr/rasvjeta-ns/odrzavanje-javne-rasvjete/prijava-kvara-na-javnoj-rasvjeti/).
S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovorite