Poštovani,

zanima me zašto na mojem stajalištu autobusa Autotroleja “Staro okretište”(linija 5, smjer Jelačićev trg) u informativnom panou stoji vozni red iz Rujna 2020. Stoga me zanima zašto se ne objavljuju na panou na mom stajalištu važeći vozni redovi. O ovome sam već pisao Autotroleju mail, ali nisam dobio odgovor.

U nadi da ću dobiti odgovor.

Lijep pozdrav i unaprijed Hvala !

jakob / 30.04.2021.

Na info panou koji sam naveo je postavljen novi vozni red. Vidio sam to danas. Stoga nije potreban odgovor na moje pitanje.

Lijep pozdrav !

Poštovani,

u Komunalnom društvu Autotrolej ispričavaju se zbog ovog propusta te obavještavaju kako je vozni red na “Starom okretištu” linije 5 prema Jelačićevom trgu zamijenjen novim, važećim voznim redom. Naime, kako su se u posljednje vrijeme, zbog pandemije korona virusa i epidemioloških mjera propisanih od strane Stožera civilne zaštite, vozni redovi učestalo mijenjali i prilagođavali aktualnoj situaciji, djelatnici Autotroleja nisu uspjeli zamijeniti sve na svim stajalištima na području Grada Rijeke, kojih je više od 200.

Stoga Vas ljubazno molimo za razumijevanje ovih izvanrednih okolnosti te ujedno podsjećamo da aktualne vozne redove možete pronaći na službenoj Internet stranici KD Autotrolej http://www.autotrolej.hr i koji se redovito ažuriraju.

S poštovanjem,
Gradska uprava.

Odgovorite