Poštovani !

Imam jedno pitanje. Već sam poslao mail u Autotrolej poštovanoj gospođi Nives Andrić ali mi i nakon dužeg vremena nije odgovoreno pa Vas molim da mi odgovorite na navedeno:
Zanima me kada će biti uvedeni informativni displeji na autobusnim stajalištima i izrađena mobilna i web aplikacija najave dolaska autobusa s obzirom da je razdoblje provedbe projekta isteklo, a ono je bilo od 19. studenog 2019. do 19. studenog 2021. bar tako piše na web stanicama Autotroleja.
Moje je pitanje dakle kada će konačno biti uvedeni informativni displeji na autobusnim stajalištima i mobilna i web aplikacija najave dolaska autobusa? Osim navedenog roka i list “Fiuman” je to već najavio!

Lijep pozdrav i unaprijed Hvala !

jakob / 03.08.2022.

Poštovani,
zahvaljujemo na javljanju. Prema informacijama iz KD Autotrolej, a vezano uz najave dolaska autobusa na stajališta te izradu mobilne i web aplikacije, postupak nabave je u tijeku. Trenutno se provodi tehnička evaluacija pristiglih ponuda, a prema važećem ugovoru s resornim ministarstvom, realizacija projekta predviđena je do konca 2023. godine.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovorite