Dobar dan

Tesko je povjerovati da je napokon jedna od brojnih tesko prohodnih gradskih ulica pokrpana ,mislim tu na Mihanovicevu ulicu , ali moje pitanje bi bilo tko je onako mudro izabrao onih par mjesta na kojima
su sada kvadrati novog asfalta , i da li se taj voditelj radova ,
pretpostavljam da je visoko skolovana osoba ,
kasnije provozao ulicom da vide sto su to ucinili nakon tri radna dana – mislim da se po Vasoj informaciji radi o Rijeka -cestama .

miro katalinic / 07.02.2011.

Uf, kako mi je prelos taj sarkazam i to obracanje s visoka.

Poštovani,
prije svega isprike zbog kašnjenja našega odgovora. Moramo vas zamoliti za još malo strpljenja dok ne prikupimo sve potrebne podatke kako bismo vam mogli u cijelosti odgovoriti.
Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju.

Poštovani, još jednom isprika što ste na odgovor čekali, ali zaista smo htjeli utvrditi na koji način se vodi briga o redovitom održavanju gradskih prometnica. Naime, tzv. ophodarska služba izvođača radova na održavanju nerazvrstanih cesta redovito obilazi gradske prometnice i popisuje lokacije na kojima je potrebna intervencija. Tako je u Mihanovićevoj ulici uočeno da je jedan od prekopa obavljenih radova na infrastrukturi propao i da ga treba sanirati. Pritom je odlučeno da se obuhvati nešto šira površina kako bi rezultat preasfaltiranja ipak bio kvalitetniji. Prema našim informacijama ti su radovi napravljeni po svim pravilima struke u sklopu radova na redovnom održavanju nerazvrstanih cesta i javnoprometnih površina. Time je osigurano nesmetano i sigurno odvijanje prometa vozila po ovoj cesti.

Pri tome nije upitno da bi ovu i mnoge druge prometnice, od kojih su mnoge u vlasništvu i pod upravljanjem države ili županije, trebalo u potpunosti preasfaltirati, no u ovom trenutku to financijski nije moguće, već je, u većini slučajeva, moguće samo njihovo redovito održavanje. Zahvaljujemo na razumijevanju uz napomenu da ćemo svakako u planovima za održavanje i obnovu prometnica posebnu pozornost posvetiti i ovoj ulici.

Odgovorite