Radovi polaganja kabla do trafostanice u ulici Save Vukelića započeti su prije nekoliko tjedana, radilište je i dalje zatvoreno ogradom, kolnik neasfaltiran i jedva prevozan. Tko je odgovoran za dovrsetak radova i popravak kolnika?

indeficienter / 22.09.2021.

Djelatnici tvrtke Elektroinstalaterski obrt Šporčić već su obavili popravak 2/3 kolnika, koji je sada uredno prohodan. Ostatak je i dalje ograđen, očito radilište ostaje otvoreno. Hvala na brzoj reakciji i otklanjanju hitnoće, nadam se skorašnjem dovršetku radova kako bi ponovo bilo omogućeno i parkiranje, koje je veliki problem u ulici.

Poštovani,
prema informacijama koje smo dobili iz Odjela gradske uprave za komunalni sustav, kontrola lokacije u ulici Save Vukelića obavljena je 22. rujna ove godine, prilikom čega je potvrđeno da je riječ o radovima HEP-a, odnosno zamjeni vodova između trafostanica Donja Drenova 4 i Donja Drenova 11. Investitoru, dakle HEP-u, naložen je popravak poprečnog prekopa prometnice, s obzirom na vidljiva oštećenja, odnosno neravnine. Ponovnom kontrolom 23. rujna ove godine utvrđeno je da je investitor sanirao poprečni prekop.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovorite

Kalendar događanja