Poštovani,

zanima me da li je moguće podrezati manje grane sa obje strane, a posebno na južnoj strani ulice Janka Polića Kamova budući da se I po normalnom vremenu, a posebno kada pada kiša pješacima teže kretati zbog toga što su grane već dosta nisko pa ih je potrebno izbjegavati saginjanjem, a po kišnom vremenu je još teže zbog težine grana I nošenja kišobrana. Ima toga također i na 2 ili 3 lokacije u Šetalištu XIII.divizije, ali zanemarivo u usporedbi sa Polić Kamovom.

Hvala I pozdrav.

tuzibaba123 / 29.05.2019.

Poštovani,
zahvaljujemo na dojavi temeljem koje je nadležna gradska služba provela izvid i utvrdila kako je potrebno orezivanje zelenila s javne površine, radi nesmetanog prolaza pješaka, što će biti obavljeno u najkraćem mogućem roku.
Naime, zbog radova na realizaciji ostalih poslova planiranih u ovom razdoblju, kao što su košnja, uređenje cvjetnih gredica, okopavanje drvorednih stabala, uređenje neuređenih zelenih površina te raznih drugih akcija oko predstojećih manifestacija, a koje su u obvezi Komunalnog druptva Čistoća d.o.o., nije moguće precizirati točno vrijeme izvođenja ovih radova.
Stoga ljubazno molimo za još malo strpljenja i razumijevanje.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Ha … A kada padne mrak, onda vise nema svjetlosti ispod ovih stabala … samo iznad

Poštovani,

hvala Vam na promptnoj reakciji budući da sam primjetio da problem više ne postoji. Lijepo od Vas tko god da ste.

Pozdrav

Odgovorite