Poštovani,

od 9.9. stupio je na snagu novi vozni red, koji je privukao niz negativnih komentara po društvenim mrežama, jer je znatno prorijeđen na brojnim linijama. Koji je razlog dodatnom smanjenju polazaka, ako smo nedavno mogli čuti od direktora Kontuša kako ne nedostaje ni vozača ni vozila?

Bet26 / 08.09.2019.

Poštovani,
u Komunalnom društvu Autotrolej ističu kako nije točna informacija da vozni red, koji na snagu stupio 9. rujna ove godine, ima manje polazaka od dotadašnjeg, ali je istina da, nažalost, novi vozni red značajno odstupa od prethodnog, posebice u jutarnjim i poslijepodnevnim terminima, odnosno u vrijeme jutarnje i poslijepodnevne gužve.
Zbog gužve koja je u prvom redu uzrokovana radovima na prometnicima na nekoliko lokacija u gradu nije moguće održati vozni red, a zbog čega najvjerojatnije korisnici imaju dojam kako je vozni red promijenjen, tj. da ima manje polazaka.
U Autotroleju ističu kako je gotovo 90 posto linija kružno, odnosno prolazi kroz centar grada te je nemoguće održati vozni red na početnim stajalištima.
Stoga Vas molimo za razumijevanje i strpljenje.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Poručite Autotroleju da ljudi nisu glupi i da je na nekim linijama ukinuto i 5 polazaka u odnosu na vozni red prije ljeta, tako da tvrdnja da se broj polazaka nije smanjio ne stoji.

Odgovorite

Kalendar događanja