Poštovani,

trebalo bi malo prije zime “dotjerati i utegnuti” dječiji park u Jelićevoj Ulici …

Roditelji su nam neki dan ukazali na opasno oštećenje “mostića”, na nekakva kamenja (koja su donijela starija djeca …), kao i napomenuli “da ne bi bilo loše da ga se malo detaljnije čisti, kad ga se već čisti” … (da često nakon čišćenja ostane svega po podu …) …

S poštovanjem i u naprijed vam hvala …

Udruga / 19.09.2019.

Poštovani,
zahvaljujemo Vam na brizi i ukazivanju na oštećenja u ovom parku. Iako nadležna služba Odjela gradske uprave za komunalni sustav redovito obilazi sva dječja igrališta, dogodi se da im nešto i promakne, zbog čega je ovakva suradnja s građanima od posebnog značaja.
Neposredno nakon što smo dobili Vaš upit, o čemu je odmah obaviješten i navedeni Odjel, izdan je nalog za sanaciju oštećenja sprave, a koji je u međuvremenu i izvršen.
O potrebi intenzivnijeg čišćenja obaviješteno je Komunalno društvo Čistoća, no, kao što i sami znate, unatoč redovitom čišćenju parka, uvijek postoje neodgovorni pojedinci koji neprimjerenim ponašanjem onečišćuju okoliš. To je pak dio kućnog odgoja na što je, nažalost, teško utjecati. U svakom slučaju, nadležne gradske službe poduzele su i poduzimaju sve što je potrebno kako bi se naši najmlađi sugrađani u ovom i svim ostalim parkovima mogli bezbrižno igrati.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Poštovani,

mame i dječica su zadovoljni jer je problem riješen …

Najiskrenije vam se zahvaljujemo na svoj dosadašnjoj suradnji, kao i na vašoj sve bržoj i bržoj intervenciji …

VELIKO HVALA

Odgovorite