Poštovani,kako se koristim bazenom na Kantridi gotovo svakodnevno,a i pratim sve sportske događaje na njemu uočio sam problem prilikom ulaska u javnu garažu.Naime kada je loše vrijeme aparat za parkirne kartice (ulazni) nema nikakvu nadstrešnicu i cijeli se smočite kao i unutrašnjost vozila.Moje mišljenje da se trebalo voditi računa o tome jer samo cca pola metra dalje počinje krov i nije mi jasno zašto aparat nije postavljen pod krov garaže.Unaprijed hvala….

semprefiume / 04.04.2011.

Poštovani,

građani su nas već upozorili na problem s kojim se suočavaju vozači prilikom ulaska u javnu garažu i uzimanja parkirne kartice s ulaznog terminala u slučajevima kada pada kiša pa je već pokrenuto rješavanje tog problema. Naime, Rijekapromet koji upravlja garažom do jeseni će iznad parkirne rampe postaviti nadstrešnicu koja će vozače štititi od kiše za vrijeme plaćanja parkinga u garaži.

Vjerujemo da će time problem biti riješen na zadovoljstvo svih korisnika garaže i bazena Kantrida.

S obzirom da imamo prijavu kako do danas ovaj problem nije rijesen, ponovo saljem Tuzibabu na ocitovanje.

Poštovani,
kako smo dobili informaciju iz Rijeka prometa, još uvijek nije dobivena suglasnost projektanta da Rijeka promet postavi nadstrešnicu nad ulazom u garažu Kantrida. Međutim, trenutno se radi na drugom rješenju, odnosno ispituje se mogućnost da se ulazni terminal pomakne u unutrašnjost garaže, što bi trebalo riješiti problem kada pada kiša.
Iskreno se nadamo da će se ovaj problem time uskoro riješiti.

Odgovorite