Poštovani,

zašto na mrežnim stranicama Autotroleja nema ni slova o privremenoj regulaciji prometa za vrijeme izvođenja radova u centru grada? Obavijesti o izmještenim postajama i promjeni ruta su osnovne informacije koje bi trebale biti jasno komunicirane putnicima putem web stranica.

Fran_Supil / 12.02.2024.

Poštovani,
u Komunalnom društvu Autotrolej d.o.o. demantiraju Vaše navode, prilažući screenshot obavijesti o preregulaciji prometa koja je 26. siječnja ove godine objavljena na službenoj Internet stranici ovog Društva https://www.autotrolej.hr/obavijesti/privremene-trase-autobusnih-linija-zbog-radova-u-adamicevoj-ulici/
Kako se u međuvremenu događaju i druge aktualne izmjene, poput preregulacije prometa za vrijeme održavanja Međunarodnog riječkog karnevala protekle nedjelje ili, primjerice, skraćenog prometovanja linije 1b i drugo, obavijest nije na samom vrhu. Kao što se i sami možete uvjeriti, na vrhu objava nalaze se obavijesti o trenutačnim preregulacijama i izmjenama trasa. Obavijesti se ažuriraju, točnije s liste prioriteta uklanjaju se kada više nisu aktualne. Za istaknuti je i da je obavijest o preregulaciji prometa Autotrolej objavio i na svojoj Facebook stranici.
S obzirom da slijede dodatne promjene trasa linija, Autotrolej vozne redove nije mijenjao, već će to učiniti po konačnom određivanju trasa javnog gradskog prijevoza. Displeji koji se nalaze na stajalištima koja nisu u funkciji isključeni su, a postavljene su i obavijesti da se ista ne koriste.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovorite