Tehnološko-edukacijsko poduzetnički inkubator “Proizvodni park Torpedo” ponovno je otvorio Javni poziv za ulazak poduzetnika u program Postinkubacije.

Torpedov program postinkubacije za poduzetnike i obrtnike obuhvaća zakup poslovnog prostora, savjetodavne usluge i usluge stručne edukacije, podršku u umrežavanju te usluge pristupa prostornoj i inovativnoj infrastrukturi.

Za ulazak u program mogu se prijaviti poduzetnici u kasnijoj fazi rasta i razvoja registrirani za obavljanje proizvodne ili srodne djelatnosti, odnosno proizvodno-uslužne djelatnosti koji su završili program Inkubacije.

Iznimno, poduzetnici koji nisu završili program Inkubacije, mogu se prijaviti za ulazak u program Postinkubacije pod uvjetom da ostvaruju pozitivan poslovni rezultat, s time da prednost pri ulasku u program Postinkubacije pod jednakim uvjetima imaju poduzetnici koji su završili program Inkubacije.

U program će primiti ukupno šest poduzetnika, prijave se mogu dostaviti najkasnije do 24. veljače.

Za sva dodatna pitanja ili radi dogovaranja sastanaka, zainteresirani se mogu javiti na: 051 634 331 ili rraporin@porin.hr .

Više o javnom pozivu te Proizvodnom parku Torpedo dostupno je na poveznici: http://www.porin.hr/javni-poziv-ulazak-poduzetnika-proizvodni-park-torpedo-2021-2/