riautosport

Portal je pokrenuo Autoklub ,,RI Autosport”, dinamičan i aktivan klub koji djeluje tek tri godine tijekom kojih je ostvario niz zapaženih programskih sadržaja u domeni automobilističkog i karting sporta inicirajući i realizirajući nove projekte.

Na novom portalu, kroz pisane prikaze i fotografije te video uratke širokom krugu ljubitelja oktanskih sportova predstavit će se djelatnosti, akcije i uspjesi ne samo riječkih i klubova Primorsko-goranske županije, već i  auto i karting sporta Hrvatske unutar i izvan granica Hrvatske.

Kako je naglasio Miroslav Krpan, predsjednik Autokluba „Rl autosport” i glavni urednik portala www.riautosport.hr,ova web stranica neće biti namijenjena isključivo predstavljanju uspjeha i djelatnosti Autokluba Rl autosport već će se posebna pozornost pridavati organizaciji automobilističkih i motociklističkih manifestacija u Rijeci i okolici te na području cijele države.

Za potrebe promocije i najave web stranice snimljen je i atraktivan promidžbeni film, dok je sadržajno portal do danas uobličen materijalima ove i ponekog sadržaja proteklih sezona, a od danas će se aktualizirati tekstom, fotografijama, videom.

Rijeka i riječko okruženje, odnosno vozači, vozačice i klubovi već su niz godina rezultatski i organizacijski sam vrh hrvatskog automobilizma. Valja istaći da dvadesetak sportaša brani boje Autokluba „Rl autosport” na natjecanjima Međunarodnog i Državnog prvenstva, te prvenstava Regije Zapad HAKS-a i Primorsko- goranske županije, kao i kup natjecanjima u svim disciplinama koje objedinjuju automobilistički sport na kojima su osvojili  brojne pojedinačne naslove prvaka Hrvatske i ekipnih titula državnih prvaka OAR-a.

Ovaj novi riječki projekt šireg je društvenog značaja jer nije usko orijentiran na klupske već granske sportske interese i promidžbu uspjeha oktanskog sporta uopće, a među ostalim našega grada i naše županije.

(I.N.)

Kalendar događanja