Riječanke su u Zadru branile titulu viceprvakinja, na kraju su u susretu za treće mjesto slavile protiv Osijeka 3:0 (25:15, 25:16, 25:23), Riječani su pak posljednjeg dana natjecanja upisali očekivanu pobjedu protiv Zadra 3:0 (25:12, 25:21, 25:17) i na ljestvici preskočili Daruvar.

Nove prvakinje Hrvatske su odbojkašice Splita, koje su u finalu pobijedile Mladost 3:0, u konkurenciji juniora titula je otišla odbojkašima Ribola Kaštela, koji su ostvarili svih pet pobjeda i na turniru izgubili samo jedan set i to od juniora Rijeke.

Obje riječke ekipe moguse pohvaliti i dvjema pojedinačnim nagradama, kod odbojkašica Mara Štiglić proglašena je najboljom napadačicom prvenstva, kod odbojkaša Lovro Maglica proglašen je za najboljega tehničara.

Za juniore MOK Rijeka su igrali: Lovro Maglica, Vid Čargonja, Karlo Stanić, Goran Marković, Teo Mičetić, Noa Banović, Leo Čekada, Saša Lukić, Vid Macan, Matija Markovski.

Za juniorke HAOK Rijeka su igrale: Mia Volarić, Mara Štiglić, Petra Brkičić, Viktorija Trcol, Nora Aničić, Tea Pavačić, Lorena Smojver, Anamaria Pleše, Nina Ščekić, Nina Žgaljić, Ira Crljen, Paola Polić.