Ako se glasine pokažu točnima, onda će momčad vaterpolista Primorja Erste banke iduće sezone zasigurno imati što za reći na domaćoj i regionalnoj sceni.

Naime, nakon što su prošle godine u klubu nemoćno promatrali egzodus mladih igrača pa ove sezone bili prinuđeni promovirati čitav niz novih nada hrvatske vaterpolske scene, u riječkom su klubu očito pronašli načina kako napraviti iskorak.

Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama riječkoj mladosti iduće sezone priključit će se nekoliko istaknutih vaterpolskih imena, predvođenih dvama itekako znanim igračima.

U redove Primorja EB nakon pet godina izbivanja vratit će se Petar Muslim, nekadašnji reprezentativac koji je prošle sezone s Hannoverom osvojio kup i drugu godinu zaredom izborio plasman na završnom turniru Lige prvaka.

Uz njega kapicu riječkog kluba iduće sezone nosit će i Muslimov suigrač iz Hannovera, nekadašnji crnogorski reprezentativac Darko Brguljan.

Ne treba posebno naglašavati koliko bi Muslimov i Brguljanov dolazak značio za riječku momčad, koliko bi olakšao posao treneru Igoru Hiniću i pomogao u razvoju potentnih mladih igrača, koji će uz njih i puno toga naučiti i puno lakše stasati i napokon dobiti prigodu postati konkurentni u duelu s najboljim hrvatskim momčadima, iako od nekih od njih toliko daleko nisu bili niti ove sezone.