Zbog bolesti glumca, otkazuju se izvedbe predstave “Srce veće od mene samog” autorice i redateljice Tamare Kučinović koje su planirane za četvrtak, petak i subotu, 25., 26. i 27. studenoga u 18 sati.

Umjesto navedene predstave, zbog velike potražnje publike, na repertoar Gradskog kazališta lutaka Rijeka bit će postavljen kultni mjuzikl “Ježeva kućica” autora Branka Ćopića u režiji Sande Miladinov Langerholz i to u terminima: petak 26. studenoga u 19:00 sati te subota, 27. studenoga u 19:00 sati.

Kazalište moli da se publika s kupljenim ili rezerviranim ulaznicama za predstavu „Srce veće od mene samog” javi na Blagajnu – blagajna.gklri@gmail.com radi povrata novca ili zamjenske rezervacije.

Ulaznice za predstavu „Ježeva kućica“ mogu se kupiti online na portalu Mojekarte.hr ili rezervirati i kupiti na blagajni Kazališta (blagajna.gklri@gmail.com, Blaža Polića 3) sat vremena prije početka izvedbe.

Također, podsjećamo, obzirom na uvođenje novih mjera, od utorka 16. studenoga 2021. u zgradu Kazališta, koje je javna ustanova, osobe starije od 16 godina mogu ući isključivo s covid potvrdom.

Riječki lutkari zahvaljuju na razumijevanju!