Prvi gost novog studija bio je riječki gradonačelnik Marko Filipović s kojim je razgovarala novinarka Novog lista Aneli Dragojević Mijatović. Tijekom polusatnog intervjua bilo je riječi o planu i programu riječkog gradonačelnika tijekom naredne četiri godine, hoće li biti kakvih organizacijskih i kadrovskih promjena u gradskoj upravi, ali i prima li savjete od bivšeg gradonačelnika Vojka Obersnela.

Bilo je govora i o dječjim vrtićima. „Rijeka je u posljednjih 10 godina uložila značajna sredstva u obnovu i izgradnju dječjih vrtića. Svjestan sam problema oko neupisane djece u jasličke skupine, zamjenica Sandra Krpan aktivno se angažirala na rješavanju ovog problema i gotovo stotinjak djece će još dodatno biti upisano, a što se tiče vrtićkih programa, tu su upisana gotovo sva djeca“, rekao je Filipović.

Bilo je riječi i o izgradnji POS-ovih stanova, radu Gradskog vijeća Grada Rijeke, stanju u gradskoj blagajni, razvoju gospodarstva u Rijeci u narednim godinama, investicijama, ali i o SDP-u kako na lokalnoj tako i na nacionalnoj razini.

U Studiju 20 A Novog lista gostovat će različiti gosti iz svijeta sporta, kulture, lokalne i nacionalne politike kao i raznih drugih područja.

„Snažan rast posjećenosti portala Novog lista rezultirao je još intenzivnijim fokusom na multimedijalne sadržaje koji će se od sada moći redovno pratiti u sklopu produkcije Novi list TV. Kvalitetan sadržaj koji čitatelji prepoznaju kao temelj Novog lista kroz 120 godina postojanja, zaživjet će i kroz brojne videoformate iz sfere lokalne i nacionalne politike, sporta i kulture i time dodatno učvrstiti poziciju Novog lista kao vodeće medijske kuće na našem području“, poručuju iz Novog lista.

Kalendar događanja