NK Rijeka

Dugo smo razgovarali i na kraju donijeli odluku da nećemo igrati sutrašnju prijateljsku utakmicu protiv Domžala. Pričekat ćemo petak i vidjeti hoće li se ostvariti predsjednikova obećanja o isplati jedne plaće i dolasku novih sponzora. Predsjednik se trudi i mi to cijenimo, ali narušeno je povjerenje između svalačionice i uprave. Ne bi želio da se ovo shvati kao napad na predsjednika jer smo svjesni da on ne može sve sam.

Ovo je ključan tjedan i neke se stavri moraju riješiti jer ovako više ne ide. Znamo da je ovo radikalan potez, a isto smo tako mišljenja da nam neigranje ove utakmice neće naškoditi u natjecateljskom smislu. Trenirat ćemo i dalje i to punim intenzitetom, prenio je zaključke iz bijele svalčionice kapetan momčadi Fausto Budicin.

Upravi riječkog nogometnog prvoligaša nije preostalo ništa drugo nego prihvatiti ovu odluku koja ih kako kaže sportski direktor Elvis Brajković i nije iznenadila.

Nije nas ovo jako iznenadilo jer su postojale naznake da će igrači donijeti ovakvu odluku. Javit ćemo Domžalama da se susret neće igrati. Šteta što se ovako sramotima i rušimo ugled kluba. Ali što je tu je, razočarano je slegnuo ramenima Brajković

Prema svemu sudeći igrači za ovaj svoj potez neće snositi posljedice. Neće biti sankcija i kazni.

Izvor: Radio Rijeka

Oznake