Zabava počinje s drugim “Game of skate”  natjecanjem u skateboardingu, u kojemu jedan vozač izbacuje drugog uspješnošću izvođenja trikova. Natjecatelji nam dolaze iz cijele Hrvatske, prošle godine ih je bilo čak 25, a Warehouse i Jadran plus će nagraditi vratolomije najboljih. Za neizbježno dobru atmosferu tijekom natjecanja će se pobrinuti voditelj Bonko Šar i glazbeni selektor sportskog djela eventa DJ Maki.

Nakon natjecanja glazbenu palicu predajemo najpoznatijem hip-hop sastavu ovih prostora Elementalu, koji je dobro poznat po svojim vrhunskim koncertnim izvedbama. Bend koji već godinama oduševljava publiku angažiranim tekstovima i zaraznim plesnim melodijama, nakon prošlogodišnjeg predstavljanja albuma “Vertigo” ponovno dolazi “protresti” riječku publiku. Iako je Elemental jedan od nezaobilaznih bendova na hrvatskoj glazbenoj sceni već godinama, možemo reći da  su sa posljednjim albumom i zaraznim hitom “U mojoj glavi” kojeg je remiksirao slovenski producent Matija Jašarov otišli korak dalje. Osim osvajanja top lista i plesnih  podija diljem Hrvatske i šire, zaslužili su i titulu jednog od najboljih bendova ovih prostora. U čast njihovog odvažnog žanrovskog “izleta”, nakon koncerta večer nastavljamo u plesnim drum’n’bass i dubstep ritmovima.

Kotizacija za “Game of skate” iznosi 35 kuna, čime se omogućuje skateboarding nadmetanje za glavne nagrade i besplatan upad na koncert Elementala.
Ulaznicu za koncert možete kupiti po cijeni od 40 kn u Tunelu, Dallas music shopu i skate shopu Puff ili na vratima Stereo Dvorane po cijeni od 50 kn.

Kako je to izgledalo prošle godine, možete vidjeti ovdje: