Članice Udruge Nada koja okuplja žene oboljele, ali i izliječene od raka dojke tradicionalno su i ove godine uoči prvog proljetnog vikenda na Korzu prolaznicima dijelile narcise koje su same ubrale, za simboličnu naknadu koja će biti usmjerena za daljnji rad udruge. Žuto proljetno cvijeće privuklo je brojne prolaznike, a narcise je kako bi podržao udrugu i njihov rad kupio i gradonačelnik Marko Filipović.

Udruga Nada ima ulogu pružanja potpore ženama oboljelima od raka dojke kako bi što lakše prošle kroz taj teški period života, ali žene okupljene u udrugu izrađuju i razne ukrasne predmete koji su se također danas na Korzu mogli kupiti.

Rak dojke, u današnje je vrijeme bolest koja ima vrlo visoku stopu izlječivosti, međutim, bitno je da se bolest otkrije na vrijeme i s tim su razlogom, članice udruge uz narcise dijelile i edukativne letke o važnosti pregleda i samopregleda.

Svi koji žele podržati rad ove udruge mogu to napraviti i sutra, narcisi će se od 9 do 15 sati dijeliti ispred zgrade Gradske uprave na Korzu.