Koncert su otvorili The Black Room. Za vrijeme lockdowna inspiracije im nije manjkalo, dapače u pripremi je izlazak novog albuma. Upravo je ovaj nastup bio i test prema publici kako za nove stvari tako i podsjetnik na malo starije.

Svemirko je pred svoju vjernu fan bazu pripremio svojevrsni best of set sastavljen od uspješnica s albuma “Vanilija” i “Tunguzija”. Ujedno, riječka je publika imala priliku čuti uživo izvođenje stvari s novog, aktualnog albuma “Skalamerija”.

Grupa GRAD osnovana je 1985. godine u Rijeci i spada u onaj uski krug bendova koji su svakim novim albumom držali korak s recentnom svjetskom rock produkcijom. Grad je najveći ”mali” hrvatski rock bend. Nakon preduge pauze u kojoj su članovi benda bili aktivni u drugim projektima, evo ih nazad, s novim materijalom.

Music On!

Elektro mašina ABOP na krilima svog zadnjeg hvaljenog albuma vratila se u Rijeku i udarila finalni koncertni krešendo. Energična live electronica koju izvode na pozornici, svom prirodnom staništu, priskrbila im je titulu intrigantne i uzbudljive pojave na domaćoj sceni čiji nastupi garantiraju ekstatičan spektakl svjetskog kalibra.

Organizator koncert je Distune Promotion, a program su financijski potpomogli Grad Rijeka, Ministarstvo kulture i medija te HUZIP.