Dobro je izgledalo, opet smo bili agresivni od početka utakmice, ono što želim od početka. Drago mi je da su igrači to usvojili, osjećaju se dobro, na pravom smo putu, nadam se samo da će ovako nastaviti u prvenstvu iduće subote. Kvalitetu imamo, važan je samo agresivni pristup kao u dosadašnjim utakmicama. Dobro smo stajali u rasporedu, visoko smo stvarali pritisak, dobili smo pogodak nakon nepotrebne pogreške, nisu imali više šansi tako da sam prezadovoljan, kaže trener Orijenta 1919 Damir Milinović.

Orijent 1919 za tjedan dana igra protiv Osijeka II na Krimeji, je li protiv Mladosti igrao početni sastav?

– Mislim da je, možda bude jedna korekcija za prvo kolo, zaključuje Milinović.

Inače, Mladost je vodeća momčad sjeverne skupine treće lige, ambicije kluba iz Ždralova najbolje otkriva najzvučniji trećeligaški transfer ove zime.

Igor Prijić u siječnju je postao novi napadač Mladosti, u Ždralove je stigao iz Jaruna, 31-godišnji napadač za momčad vodećeg trećeligaša u središnjoj skupini u 15 utakmica postigao čak 19 pogodaka. Prijić je svojedobno dvaput igrao za Pomorac, prvi put (2009) kao mladi igrač Osijeka, drugi put (2014) kao afirmirani drugoligaški napadač.

ORIJENT 1919: Berković, Švrljuga, Mulac, Tadejević, Senčar, Putnik, Fatić, Monjac, Hodža, Črnko, Fućak. Još su igrali: Boglić, Milinović, Smolčić, Kokorović, Srzentić, Bosančić, Petrović, Gadže