KRYN

Bend koji obavezno treba vidjeti uživo, još od ranih melodic death početaka, do preuzimanja kormila modernog metala u Hrvatskoj danas. Vraćaju se nakon nastupa na Euroblast Festivalu gdje će dijeliti main stage sa bendovima: Tesseract, Mnemic, Textures, Sybreed… Ispratite ih na zadnjem koncertu prije početka snimanja albuma, te pripremama za euro-tour koji ih čeka na proljeće apokaliptične 2012. godine.

DIAMOND DUST

Lokalni šerifi thrash metala. Za one koje ih znaju od prije, ne treba puno pisati, za one koje ih ne znaju: dođite vidjeti kako izgleda i zvuči metal bend koji je odrastao na zvuku osamdesetih ali u tim osamdesetima nije zapeo!

DIARIES OF A HERO (London, UK)

Tko vidi pričat će, a tko ne dođe je magarac… Prava prilika da svoje snobovsko uho naviknete na ono što nam UK bendovi spremaju za koju godinu, i da možete ponosno reći: „kad sam ja njih vidio live…“ Odličan bend, sastavljen od mladih školovanih glazbenika, pred kojim je, sudeći po međunarodnim kritikama, puno dobrih stvari!

MBURNS
Susjedi sa Kvarnera koji će vam stav kako je metal propao sa „…And justice for all“ albumom nagurati natrag u grlo. Nedavno su izdali i prvi album što znači da njihov energičan nastup ne smijete propustiti. Za one koji žive ispod kamena zadnjih 30 godina pravi bend za kvalitetno upoznavanje sa novijim trendovima unutar žešće glazbe!