Adria Oil Škrljevo čvrsto je krenulo u utakmicu, bez respekta prema domaćinu, tako da u petoj minuti prve četvrtine na semaforu stoji 8:8. Iako su Vukovi u 8 minuti imali plus šest (21:15), nakon što je trener Zelenih Damir Rajković pozvao minutu odmora, Zeleni se vraćaju te dobivaju prvu dionicu rezultatom 28:27, nakon što je Fran Pilepić pogodio oba slobodna bacanja. Kod Cibone u prvih deset minuta Darko Planinić je zabio 10, a kod Adria Oil Škrljeva Ivan Vrgoč osam koševa.

Nastavak susreta igrao se u izjednačenom tonu sve do 15 minute, kada se Cibona odvaja na plus četiri (37:33). Treba reći da su Zeleni u trinaestoj minuti imali plus dva (31:33), ali minimalno vodstvo nisu dugo zadržali. Kod Adria Oil Škrljeva probudio se div s Granade Arkim Robertson, koji je postigao deset koševa, ukupno 12 u prvom poluvremenu. Domaćini, na pogon Scotta Reynoldsa i Lovre Gnjidića, su do poluvremena povećali prednost pa se na odmor otišlo rezultatom 51:40 za Cibonu.

U trećoj četvrtini gosti su se ponovno vratili, pa u 27 minuti dolaze na minus jedan (57:56). Vukovi ne dozvoljavaju preokret, već se odvajaju na plus četrnaest na isteku tridesete minute i rezultat je 73:59.

S dvije trice Adnana Arslanagića i jednom Jure Gunjine gosti se ponovno vraćaju i u 35 minuti dolaze na minus pet (73:68). Cibona u prvih pet minuta posljednje četvrtine nije postigla koša, tek je na početku šeste pogodio Planinić za dva. Zeleni su tada stali, pa domaćini mirno dolaze do pobjede.

Roberston je postigao 19 koševa čime je bio najučinkovitiji na utakmici. Kod Cibone Planinić je postigao 16 koševa.