Fiuma Striporova

10.11.2010.

Dani strip kulture - Rijeka dobrog stripa

Od ponedjeljka, 15. studenog 2010. godine, muzej informatike Peek&Poke, Club Palach i portal MojaRijeka.hr organiziraju međunarodni natječaj za zaintersirane strip amatere naziva „Fiuma Striporova“

Dani Strip Kulture

Uskoro u organizaciji prvog hrvatskog muzeja informatike Peek&Poke, legendarnog riječkog kluba Palach i portala MojaRijeka.hr, u periodu od 10.12. do 12.12.2010. godine, počinje prvi riječki festival stripa „Dani strip kulture  - Rijeka dobrog stripa“.

Tom prigodom organizatori prvog riječkog festivala stripa oragniziraju međunarodni nagradni strip natječaj za sve koji se amaterski bave stripom.

Nagradni strip natječaj organizira se na međunarodnom nivou kao najava nadolazećeg prvog riječkog vikenda „Dani strip kulture  - Rijeka dobrog stripa“. Nagradni natječaj striktno sadrži dvije forme kojih se sudionici moraju pridržavati. Prva forma je tabla (A3 format), a druga forma je pasica (1/4 A3). Autor ima slobodu izbora forme, teme i tehnike! Pristigle radove ocijeniti će stručni žiri a najbolji radovi digitalno će se otisnuti (od 300 do 600 dpi) i biti izloženi u Muzeju informatike Peek&Poke u periodu trajanja stRIp(w)eeka. Najbolji od najboljih radova, po izboru žirija, novčano se nagrađuju! Fond nagrada je 2.000,00 kuna! Za prvu nagradu po izboru žirija autor se nagrađuje sa 1000,00 kuna, za drugu nagradu po izboru žirija autor se nagrađuje sa 700,00 kuna i trećenagrađenom pripasti će nagrada od 300,00 kuna.

Nagradni natječaj započinje 15.11.2010. i traje  do 7.12.2010. Mole se svi zainteresirani da svoje radove pošalju na cd/dvd ili na dobrom starom papiru, najkasnije do 8.12.2010., na adrese:

Muzej informatike Peek&Poke
Ivana Grohovca 2b
51000 Rijeka
Hrvatska/Croatia

ili

Club Palach
Kružna 6
51000 Rijeka
Hrvatska/Croatia

 

Uz medij priložiti i krakat životopis na hrvatskom ili engleskom za sve koji nam dolaze izvan hrvatskog i srodnih jezika.Radovi pristigli iza tog vremena neće se uzimati u obzir. Radovi se po završetku festivala stripova ne vraćaju!

Imena nagrađenih biti će objavljena u sredstvima javnog priopćavanja, web stranicama festivala, portala MojaRijeka.hr, Muzeja informatike Peek&Poke, cluba Palach i putem Facebooka. Novčane nagrade biti će isplaćene u roku od 7 dana po završetku festivala.

Tagovi:
Sviđa se korisniku:

Ukupno <3: 7