Trener Edo Flego imat će na raspolaganju jednog bitnog aduta više budući da se brzonogi napadač Kristijan Fućak oporavio od ozljede i vratio treninzima.

– List više ne osjetim, malo sam energetski pao jer deset dana nisam trenirao, ali na raspolaganju sam treneru, on će odlučiti. Zadnje sam igrao protiv Dinama, ovo istegnuće lista me malo bacilo unazad, ali tako je to u sportu. Glavno je da sam se vratio treninzima, sadsa samo treba nastaviti tamo gdje sam stao, započet će Fućak, koji je ove sezone u pet nastupa upisao dva pogotka uz još dvije asistencije.

Situacija na ljestvici govori sljedeće, Orijent 1919 je četvrti s bodom minusa (14) u odnosu na trenutačnog lidera Jarun, Inter Zaprešić je fenjeraš s četiri boda iz osam utakmica.

– Liga je dosta izjednačena, rekao sam to i prije, ovdje definitivno svako svakoga može dobiti. No, mislim da će se u Zaprešiću nešto i nas pitati, najvažnije će biti kako ćemo mi ući u utakmicu i kako ćemo je odraditi. U svakom slučaju idemo na pobjedu, nastavit će igrač rođen  1998. godine.

Kristian Fućak oduševljava svojim fizičkim mogućnostima, pa ne čudi da stalno dopiru glasine o tome da će uskoro promijeniti sredinu.

– Svašta se priča, to i ja čujem. No, fokusiran sam na Orijent 1919 i čekam zimu pa ćemo vidjeti što će biti. Volio bih igrati u prvoj ligi, ali u Orijentu 1919 sam zadovoljan, dobro igramo, dobra smo klapa, misli su mi usmjerene samo na naš klub. U prvoj ligi sam već igrao, znam što me čeka, a sada sam sakupio i ponešto iskustva. No, treba samo nastaviti na ovaj način, ako budemo dobro igrali niti ponude neće izostati, zaključit će Fućak.