Jesenji ciklus programa Startup Lite održavat će se od 14. do 25. rujna 2023. godine i posvećen je temi društvenih mreža. Ciklus se sastoji od pet radionica koje vode stručnjaci i suradnici, odnosno mentori Startup inkubatora Rijeka.

I što je najvažnije – Startup Lite je u potpunosti besplatan.

U nastavku donosimo raspored programa i predavači, a na platformi Curriqla možete istražiti dodatne materijale:

  • četvrtak, 14. rujna 2023. – Višnja Željeznjak: Kako na LinkedInu do novih kupaca i poslovnih partnera?
  • ponedjeljak, 18. rujna 2023. – Ivan Tokić: Kako iskoristiti TikTok u poslovne svrhe?
  • srijeda, 20. rujna 2023. – Mišo Mlakić: Facebook i Instagram: igralište za mlade ili neiskorištena poslovna prilika?
  • četvrtak, 21. rujna 2023. – Aleks Buvač: Kako uspješno prodavati ako ne volite prodaju?
  • ponedjeljak, 25. rujna 2023. – Jelena Holenko Pirc: Kako iskoristiti društvene mreže za promociju svog malog biznisa?

Sve radionice na rasporedu su u 18 sati, traju 60 minuta + 15 minuta za pitanja i odgovore, a mjesto održavanja je konferencijska dvorana centra RiHub. Ipak, kako ne bi premašili prostorne kapacitete, potrebno je najaviti svoj dolazak na startup@rijeka.hr

Više o predavačima i temama dostupno je na poveznici: https://startup.rijeka.hr/novosti/rujanski-ciklus-specijaliziranog-programa-startup-lite-u-znaku-drustvenih-mreza/

Startup Lite je program otvorenog tipa, bez posebnih preduvjeta za sudjelovanje. Najave radionica objavljivat će se na web stranici i FB stranici inkubatora.

Startup inkubator Rijeka: besplatna podrška u razvoju poduzetničkih ideja

Specijalizirani program Startup Lite pokrenut je 2022. godine i do sada ga je pohađalo ukupno 454 polaznika. Predstavlja ciklus radionica u kojima su zastupljene relevantne teme vezane za poduzetništvo i pokretanje poslovanja, posebice iz područja digitalnog marketinga, financija i poreza, prodaje, brendiranja, komunikacija i dr.

Startup inkubator Rijeka, koji djeluje u prostoru RiHuba, pruža besplatnu podršku u razvoju poslovnih ideja fizičkim osobama koje žele postati poduzetnici, odnosno namijenjen je osobama koje samostalno ili unutar tima žele razviti svoju poduzetničku ideju.

Otvorene prijave za 15. generaciju Startup inkubatora Rijeka

Upravo je u tijeku Javni poziv za podnošenje prijava poslovnih ideja za ulazak 15. generacije korisnika u Startup inkubator Rijeka. Objavljen je 5. rujna na mrežnim stranicama Startup inkubatora Rijeka, a rok za podnošenje prijava je 8. listopada 2023. godine.

Startup inkubator Rijeka pokrenut je 2013. godine i integralni je dio Odjela gradske uprave za poduzetništvo Grada Rijeke, a ciljevi su mu stvaranje poticajnog okruženja za samozapošljavanje kroz realizaciju vlastitih poslovnih ideja, podizanje poduzetničkih kompetencija te utjecaj na razvoj poduzetničke kulture.