U utorak, 31. kolovoza na pozornicu Food Truck festivala u Nugentov park na Trsatu dolazi Alen Brentini, vrsni gitarist i kantautor. Dok početke svoje karijere veže uz svirke s velikim glazbenim imenima hrvatske scene, poput Parnog Valjka i Dade Topića, kasnije je zaplivao solo vodama.

Srijeda, 1. rujna rezervirana je za zanimljivi Pub kviz, dok će u četvrtak, 2. rujna, publiku zabavljati jedan od najpopularnijih riječkih bendova – En Face koji će se ovoga puta publici predstaviti u akustičnoj verziji i koji će na trsatsku pozornicu donijeti dobre, stare rock hitove. U petak, 3. rujna, na rasporedu je MTV mashup uz DJ Dominatora, dok je u subotu, 4. rujna, zagarantirana odlična zabava uz SuperCover band, sastavljen od vrsnih glazbenika koji baš svakoga puta ispune svoju misiju – a to je da raspjevaju i rasplešu publiku gdje god se pojave.

Family vikend

Na Food Truck festivalu nakon šarolikog tjedna, slijedi Family vikend uz poznatog riječkog iluzionista Andreja Škedela koji svojim sofisticiranim manipulacijama, iluzionističkim performansima i atraktivnim scenskim točkama publiku uvijek ostavi bez daha. U sklopu Family vikenda slijedi još jedno iznenađenje za male i velike – Los Flacos show. Riječ je o predstavi u kojoj glumci spajaju razne cirkuske vještine, ples i komediju. Najmlađi će također moći uživati u kreativnim radionicama uz nezaobilazni Kids corner, a truckeri su za klince i klinceze pripremili Kids menu prepun iznenađenja uz posebnu ponudu za najmlađe kako bi, osim zanimljivog sadržaja na festival, ususret novoj školskoj godini uživali u slasnim zalogajima.

Osim izvrsne hrane, Food Truck festival nudi sadržajno bogat program, a uživati u Nugentovom parku ispred Trsatske gradine može se svakoga dana od 17 do 24 sata te nedjeljom od 12 do 24 sata!

(Food Truck Festival / Foto: Ivor Mažar, press)