Ispunjeno gledalište uživalo je u dvosatnom programu koji je vodio Borna Šmer, a u kojem se klapa Baladur predstavila u sjajnom izdanju. Uz pomno odabrani repertoar, klapa je izvela i svoje verzije skladbi “Ti si mi u krvi”, “Yesterday”, “Tornero” i “Kad mi dođeš ti” te predstavila novi singl “Evo ti se vrnjan” koji potpisuju Robert Grubišić kao autor glazbe, Vjeko Alilović kao autor stihova te Renato Surić kao aranžer skladbe.

Koncert “Baladur na Gradini” svojim nastupom začinile su posebne glazbene gošće iz vokalne skupina “DiM”. Uz zborno pjevanje klape i publike te burni pljesak nakon svake izvedene skladbe, Baladur se Rijeci na izvrsnom domaćinstvu zahvalio izvedbom skladbe “Najdraža Rijeko“. Klapska je pjesma tako još jednom “notama obojala” Trsat, a Baladur se potvrdio kao jedna od vodećih klapa s ovog područja.

Na Trsatskoj gradini ovoga nas tjedna očekuju još dvije sjajne manifestacije. U petak u 20 sati u Miru junaka, bit će otvorenje izložbe umjetnica koje ovaj tjedan stvaraju na Trsatskoj gradini u Danima vizualne umjetnosti i komunikacija – ulaz na je slobodan. U nedjelju, 7. kolovoza, s početkom u 21 na Trsatskoj gradini bit će izvedena predstava Exit teatra – FEŠTA. Ulaznice za predstavu mogu se nabaviti u Vintage baru na Gradini, Dallas Music Shopu, Foto Reviji te online na mojekarte.hr