U subotu i nedjelju, 23. i 24. siječnja, oba dana u 11.30 i u 16.00 sati, organiziraju se vođene ture izložbom memorabilija „Ovo je Rijeka – stotinu uspomena, jedna priča“ koja je u sklopu programa Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture do 15. ožujka 2021. postavljena u Exportu na Delti. 

S obzirom na važeće mjere za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 broj posjetitelja koji istovremeno mogu biti na vodstvu je ograničen, stoga su obavezne prethodne prijave na e-mail adresu zvonimirkrpan@yahoo.com.

Podsjetimo, radi se o izložbi koja predstavlja predmete vezane uz nogometni klub Rijeka iz privatnih kolekcija strastvenih navijača Zvonimira Krpana i Mišela Budimilića, koji će posjetitelje i provesti kroz izložbu. Izloženi su dresovi, zastavice, medalje, pehari, lopte i ostale memorabilije, a sve je popraćeno tekstovima, izvornim fotografijama i novinskim člancima te audio-vizualnim snimkama i projekcijama pojedinih utakmica, navijačke atmosfere i pjesama.

Ulaznice

Izložbu „Ovo je Rijeka – stotinu uspomena, jedna priča“ moguće je razgledati u radno vrijeme Exporta: četvrtkom i petkom od 15.00 do 20.00 sati te subotom i nedjeljom između 11.00 i 20.00 sati.

Pojedinačna cijena ulaznice za izložbu je 30 kuna. Ulaz je slobodan za djecu do 7 godina te nezaposlene i umirovljenike, uz predočenje važećih dokumenata. Djeca i mladi do 18 godina, studenti i članovi KN Armada, uz predočenje važećih dokumenata, ostvaruju popust od 50% na pojedinačnu ulaznicu.

U prodaji je i katalog izložbe po cijeni od 10 kuna.

Izložba se organizira uz poštivanje svih važećih epidemioloških mjera i preporuka. Posjetitelji se pozivaju na pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te ispravno nošenje zaštitnih maski za lice. Ne preporučuje se dolazak osobama starije životne dobi ili oboljelima od kroničnih bolesti.

Kada?

23.01.2021. – 24.01.2021.
11:30