U okviru 25. revije lutkarskih kazališta, u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, u srijedu, 4. studenoga u 17.30 i 19.00 sati izvodi se predstava „Palčica“ Gradskog kazališta lutaka Split.

O predstavi

Lutkarskim uprizorenjem jedne od najpoznatijih bajki Hansa Christiana Andersena upoznat ćemo maleno biće po imenu Palčica koja bez obzira na svoju veličinu ipak čini velike stvari. Unatoč brojnim preprekama na svom putovanju, koje je metafora odrastanja, sićušna i krhka Palčica pokazuje iznimnu upornost, odlučnost i hrabrost ne štedeći se upravo u onom aspektu življenja koji nas svih poziva na empatično djelovanje – pomaganju drugima. A putovanje je, odnosno traganje za unutarnjim zadovoljstvom, okosnica ove predstave. Zajedno s Palčicom otputovat ćemo u njezine pustolovine, sanjati i boriti se za slobodu, odrastati i uvidjeti kako je moguće biti ranjiv i sam, a usprkos tome ostati hrabar i svoj.

Autorska ekipa:

Redatelj i autor dramatizacije: Branimir Rakić
Kreator lutaka i scenografije: Luka Duplančić
Skladatelj: Joško Koludrović
Tehnolog lutaka: Nenad Keč

Predstava je namijenjena djeci uzrasta 3+ i traje 40 minuta.

Ulaznice

Ulaznice se po cijeni od 25 kuna mogu kupiti online na portalu Mojekarte.hr te na blagajni GKL Rijeka (Blaža Polića 3), s tim da se rezervacije vrše na mail blagajna.gklri@gmail.com.

Kada?

04.11.2020.
17:30