U sklopu Tjedna dobre dječje knjige Gradske knjižnice Rijeka u utorak, 24. travnja, s početkom u 18 sati na Zoom platformi odvijat će se pripovjedačka pričaonica koju izvodi Dijana Zorić (Laboratorij zabave).

Pričaonica je namijenjena predškolcima, a za sudjelovanje se potrebno prijaviti na: prijave.programi@gkri.hr

Jedna mala tajna iz pozadine. Ovo događanje je trebalo biti jedna vesela šetnja Šumom Striborovom upravo s ovom genijalnom pripovjedačicom, ali ipak smo završili pred ekranima. Kako je Dijana prava profesionalka znamo da će i tako biti odlično.

Dijana Zorić diplomirana je povjesničarka umjetnosti i profesorica talijanskog jezika i književnosti te stručnjakinja za storytelling i business storytelling. U području storytellinga i business storytellinga educirala se na prestižnim svjetskim učilištima kao što su International School of Storytelling na Emerson College, Scottish International Storytelling Festival u Edinburghu, Erasmusov projekt Set Your Story Free u Mađarskoj i Storytelling Centre u Amsterdamu. Dakle, prava profesionalna pripovjedačica!

“Posao je priče putovati od osobe do osobe” poručila nam je u jednom razgovoru za Brickzine pa plivamo s njom na tom valu. A kaže i da će na licu mjesta vidjeti koju će priču izvući iz šešira…

Kada?

24.04.2021.
18:00