U Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, u četvrtak, 21. siječnja, u 20 sati, Ivan Ožegović izvest će predstavu „10 pjesama koje su označile kraj mog ljubavnog života“.

Predstava prati prolazak jednog momka kroz različite životne situacije vežući glazbu koju sluša uz ljubavne dogodovštine. Na komičan način se obrađuju ozbiljne i manje ozbiljne teme.

Žanrovski predstava je romantična rock komedija. Obiluje humorom, ali ne nedostaje i upliva u filozofske vode. Predstava je brzog tempa i time je vrlo privlačna mlađoj publici, ali ne isključuje niti stariju, pogotovo one koji su u nekoj fazi života slušali rock glazbu. Umjetničku vrijednost svaki gledatelj treba sam procijeniti, ali ono što ovu predstavu razlikuje od nastupa stand-up komičara je, osim dramskih scena i redateljskog pečata, snažna stilizacija pokreta tijekom cijele predstave.

Ivan Ožegović je glumac rođen 1989. godine. Diplomirao je 2014. godine na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Najpoznatiji projekti: serije „Crno – bijeli svijet“ (tumači ulogu Davorina Bogovića) i „Počivali u miru“ te filmovi: „Winnetou 3“, „F20“, „Mrtve ribe“, „Guardian Angel“ i apsolutni pobjednik Pula film festivala „Broj 55“. Od kazališnih projekata najvažnija je suradnja sa Tomaž Pandurom na dvije predstave u HNK Zagreb, s kojima je sudjelovao i na jednom od najvećih svjetskih kazališnih festivala u Bogoti. Također je glumio u projektima oscarovca Danisa Tanovića i nominiranog za oscara Uli Edela. Surađivao je na mnogim filmovima kao koscenarist, a nakon toga je njegov talent prepoznao HAVC i dodijelio mu novac za razvoj njegovog scenarija „Šrauba“. Tekst za predstavu „10 pjesama koje su označile kraj mog ljubavnog života“ je njegov prvi tekst uprizoren na kazališnim daskama.

Informacije o ulaznicima dostupne su na portalu Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku.

Kada?

21.01.2021.
20:00