U petak, 28. svibnja u 18 sati, u HKD-u na Sušaku, predstava „Zemlja snova“ slovenskog Muzeuma otvara treće izdanje Plesnog zbirkusa – festivala izvedbenih umjetnosti za djecu. Riječ je o plesnoj predstavi za djecu i odrasle, u režiji slovenske redateljice Barbara Novakovič Kolenc, inspiriranoj stripom „Mali Nemo u Zemlji snova” Winsora McCaya.

Ulaznice uz obaveznu prijavu

Zbog ograničenog broja djece sudionika/ca radionica, obavezna je prijava putem prijavnog obrasca na www.zbirkus.com nakon čega ćete zaprimiti e-mail potvrde i uputu za plaćanje. Cijena ulaznice za predstave je 20,00 kuna, a za radionice 50,00 kuna.

Najavljeno događanje organizirano je uz poštivanje svih preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze virusom COVID-19. Radi zaštite općeg zdravlja, svi se sudionici/ce i posjetitelji/ce pozivaju na poštivanje preporuka: pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te nošenje zaštitnih maski, dok će se na ulazu provoditi preporučena evidencija posjetitelja/ica.

Organizatori zadržavaju pravo izmjene programa zbog okolnosti uzrokovanih COVID-19.

Plesni zbirkus je manifestacija za djecu, mlade, ali odrasle, koju osmišljavaju djeca i koja će od 28.5. do 1.6. na različita mjesta u Rijeci dovesti niz predstava suvremenog plesa, angažiranog kazališta i interdisciplinarnih izvedbi, kao i radionica na kojima se djeca mogu upoznati i okušati u vještinama tih izvedbenih područja.

Festival Plesni zbirkus organiziraju djeca, Prostor Plus i Vijeće mladih Benčić.

Plesni zbirkus realizira se uz financijsku podršku Ministarstva kulture i medija RH i Odjela za kulturu Grada Rijeke.

Podrška: HKD na Sušaku, SU Molekula, Dječja kuća, APURI

Kada?

28.05.2021.
18:00