Koncertom benda Lorean dey na krovu zgrade u Laginjinoj ulici 18a na Belvederu u subotu, 8. svibnja, s početkom u 19 sati, nastavlja se drugi ciklus „Muzike s krovova“.

Lorean dey donijet će nam popularne obrade bezvremenskih hitova 80-ih, a koncert će se moći pratiti online putem društvenih mreža.

Live stream emitirat će se na facebook stranici Ritma podzemlja te putem facebook događaja: https://fb.me/e/3Rl4CxL5z

„U ovim jako teškim vremenima za sve pa tako i za kulturu i umjetnost, neizmjerno smo zahvalni i ponosni što možemo na neki način, makar djelomice olakšavati našu ”novo normalnu” situaciju“, navode organizatori, dodajući kako vjeruju da će koncertima na riječkim krovovima ljudima uspjeti nadomjestiti nedostatak glazbe, koncerata i zabave.

Ovogodišnji ciklus „Muzika s krovova“ nastavak je izrazito uspješnog ciklusa koncerata što je započeo lani vođen idejom podizanja duha i pogleda naših sugrađana na nešto drugo osim turobnih epidemioloških brojki i vijesti, točnije na riječke zalaske sunca.

Organizatori pozivaju građane, susjede i sve ljude dobre volje da ne dolaze na koncert, već ostanu doma, jer će oni doći k njima.

Kada?

08.05.2021.
19:00