Filmski ciklus Ljubav u doba korone svake nedjelje tijekom siječnja u Art-kino donosi ljubavne klasike za velike i male filmoljupce.

U nedjelju, 17. siječnja 2021. godine s početkom u 18 sati prikazuje se romantična drama Djevojka koju sam volio (1973.) Sydneyja Pollacka.

Katie Morosky i Hubbell Gardiner dvoje je karizmatičnih studenata koji se upoznaju 1930-ih te usprkos razlikama u karakteru, porijeklu i svjetonazoru započinju ljubavnu vezu koju okrune brakom. Međutim, kad 1950-ih krenu progoni ljevičara, njihova različita politička uvjerenja ih razdvajaju.

Romantična drama „Djevojka koju sam volio“ s Barbrom Streisand i Robertom Redfordom u glavnim ulogama ljubavnog para bila je veliki hit ondašnjih kinoblagajni, a film se i danas smatra jednom od najupečatljivijih i najboljih ljubavnih priča na celuloidnoj vrpci, u neizostavnoj pratnji Oscarom nagrađene originalne filmske glazbe u izvedbi same Streisand (The Way We Were).

Kupite ulaznice na blagajni Art-kina (otvara se svakog dana sat vremena pred početak prve projekcije) ili putem platforme https://www.ulaznice.hr/web/events/67.

Više na https://www.art-kino.org/hr/film/djevojka-koju-sam-volio.

Kada?

17.01.2021.
18:00

Kalendar događanja