Ljubav prema glazbenom opusu Queena prerasla je u životni projekt članova tribute benda koji danas slovi kao jedan od najpoznatijih u Europi! Uz izvrsnog vodećeg vokala Ivana Ristanovića, na trsatsku će pozornicu stati vrsni glazbenici – Nenad Bojković na gitari, Ivan Đefi na bass gitari i Radoš Ćapin na bubnjevima.

Originalni kostimi, sviranje britanskom kovanicom i autentični instrumenti samo su detalji spektakla koji  publiku u trenu vraća u eru kad je ovaj kultni rock band „žario i palio“ svjetskom glazbenom scenom!  Veza s publikom stvara istinsku magiju kojoj teže kroz svaki svoj nastup zbog čega će koncert bez sumnje oduševiti sve generacije – od onih koji su slavne trenutke kultnog benda proživjeli, kao i onih koji će po prvi puta osjetiti eru o kojoj se s nostalgijom govori! Ljeto na Gradini bit će začinjeno vrhunskim interpretacijama umjetnika koji su kroz glazbeni vremeplov odlučili oživjeti magiju legendarnog Queena i Freddieja Mercurya.

Koncert počinje u četvrtak, 20. kolovoza u 21.30 sati, a ulaz se za posjetitelje otvara se u 20.30 sati.

Poštivanje epidemiološkim mjera, kupnja ulaznica

Kako bi se programi održali uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera, pratit će se preporuke Stožera civilne zaštite, a kapacitet gledališta bit će znatno smanjen.

Ulaznice se mogu kupiti u Vintage baru na Gradini, u trgovinama Dallas music shopa te putem sustava Mojekarte.hr.

Kada?

20.08.2020.
21:30