U subotu, 5. prosinca,  u dva termina – u 16:30 i 19:30 sati, u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku ne propustite poslušati crne fore koje su za vas pripremili LAJNAPovci Aleksandar Curać Šarić, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec.

U vrijeme kada se ljudi vole praviti da ih vrijeđaju i najmanje sitnice poput komplimenta, napravili su predstavu sa zločestim forama kako bismo sve podsjetili da život ponekad treba gledati i sa smiješne strane.

Iskrenost je vrlina koju publika najviše cijeni kod stand-up komičara, a u ovom showu napravit ćemo baš to. Podijelit ćemo s vama fore iz mračnih dijelova naših umova i nasmijati vas čistom iskrenošću.

Samo crnjaci su večer smijeha za one koji se smatraju otvorenima, znaju primiti šalu na svoj, ali i tuđi račun. Nema mjesta za uštogljenost i zatvorenost uma jer tako nitko neće uživati. U narodu često kažu “smijeh kroz suze”, a ova će vas večer sigurno nasmijati do suza.

Ulaznice

Ulaznice po cijeni od 70 kn moguće je kupiti preko sustava mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) te sat vremena prije predstave na blagajni HKD-a.

Zbog novih epidemioloških mjera i smanjenja broja mjesta u gledalištu, za prvotno prodane ulaznice kojih je bilo više od trenutno dozvoljenih sjedećih mjesta bit će izvršen povrat novaca, a nove su ulaznice, za dva termina u istom danu (u subotu 5. prosinca u 16:30 i 19:30 sati), stavljene u prodaju.

Kada?

05.12.2020.
16:30