Predstava za djecu „Ježeva kućica“ (Branko Ćopić), redateljice Sande Langerholz Miladinov, izvodi se u Gradskom kazalištu lutaka Rijeka.

Ježurka Ježić svakodnevno luta šumom te je vrlo poštovan među šumskim životinjama. Jednoga dana Ježurka je pozvan na maratonski ručak kod Lije Mice, na što rado pristaje. Nakon četverosatnog prežderavanja, sve su životinje zaspale, a jedino se Ježurka vraća kući. Liju, Medu, Vuka i Divlju svinju zanima što li to Ježurka kod kuće, toliko važnog, skriva…

Autorska ekipa:

Tekst uglazbljenih fraza: Branko Ćopić
Glazba i scenska obrada: Hrvoje Hegedušić
Prilagodba za scensko izvođenje i režija: Sanda Miladinov Langerholz
Koreografija i scenski pokret: Norman Dixon
Kostimografija: Ljubica Wagner
Kreacija rasvjete: Damir Babić

Uloge:

Ježurka Ježić Karin Fröhlich
Lisica Mica Almira Štifanić
Medo Zlatko Vicić
Divlja svinja David Petrović
Vuk Alex Đaković
Poštar Zec Andrea Špindel

Za uzrast: 2+

Trajanje: 40 minuta

Raspored izvedbi:

  • ponedjeljak, 1. ožujka 2021. u 17:30 i 19:00 sati

Ulaznice

Ulaznice za predstave GKL-a Rijeka preporuča se kupiti online na portalu Mojekarte.hr, a rezervirati ih se može na e-mail: blagajna.gklri@gmail.com. Rezervirane ulaznice moraju se kupiti najkasnije 30 minuta prije početka održavanja programa, a preuzimaju se na Blagajni GKL-a (Ulica Blaža Polića 6.

Blokovi sjedećih mjesta sastoje se od dvije, tri ili četiri stolice, ovisno o broju članova obitelji, odnosno grupe koja zajedno dolazi te se publika moli da na taj način rezervira, odnosno kupuje svoje ulaznice.

Cijena ulaznice je 25,00 kuna.

Kada?

01.03.2021. – 02.03.2021.
17:30