U subotu, 29. svibnja, u 12.00 sati, u Galeriji Principij, Pod voltun 4, u organizaciji Fotokluba Rijeka, održat će se otvorenje humanitarne izložbe „Fotoklub Rijeka pomaže, pomozite i vi“ u sklopu koje će se prikupljati donacije u hrani i higijenskim potrepštinama za Sisačko-moslavačku županiju.  

Riječ je o izložbi fotografija dvadesetak autora iz Sisačko-moslavačke županije koje dokumentiraju posljedice potresa u njihovom kraju, a otvorenju će prisustvovati i gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel.

Izložba „Fotoklub Rijeka pomaže, pomozite i vi“  moći će se razgledati u Galeriji Principij od 29. svibnja do 5. lipnja 2021. godine svaki dan (i vikendom) od 10.00 do 18.00 sati i u tom vremenu građani mogu donijeti svoje donacije, isključivo hranu i higijenske potrepštine, namijenjene stradalima u potresu koji je pogodio ovu županiju.

Donacije se mogu donijeti i predati volonterima već u subotu nakon otvorenja izložbe kojom Fotoklub Rijeka nastavlja svoje dosadašnje aktivnosti na prikupljanju pomoći za potresom pogođene gradove Petrinju, Glinu i Sisak.

Popis proizvoda koji se prikupljaju dostupan je na Facebook stranici Fotokluba Rijeka na poveznici: https://www.facebook.com/fotoklubrijeka

Kada?

29.05.2021. – 05.06.2021.
12:00