U sklopu ovogodišnjeg festivala za djecu Tobogan, što se u Rijeci održava od 24. lipnja do 7. srpnja u Dječjoj kući, održat će se tematsko igranje Sfingina zagonetka Special: Tajna Merlinova blaga : LARP”.

Vrijeme održavanja: 29. 6. od 18 do 20 sati
Dob od 11 do 15 godina.
M
jesto: Šuma Striborova i drugi kutci Dječje kuće
Broj sudionika: do 10
V
oditeljice: Vesna Kurilić, Tina Babić i Sanja Dunatov

Oduvijek ste željeli koračati Arthurovom Britanijom tragom njegovih slavnih Vitezova Okruglog stola, slušati keltske mitove, tragati za relikvijama legendarnog Merlina (i, još više, isprobati kakvu njegovu čaroliju), ali vremeplov nažalost još nije izmišljen? Pridružite se našoj larperskoj ekipi – mislimo da smo našli način da se vratimo u vrijeme starih Kelta…

Sfingina zagonetka specijal ljetno je finale mitološko-pripovjedačko-kreativne radionice Sfingina zagonetka koja nam donosi još više, priča, mozgalica i, prvenstveno, zabave!

*Live Action Role Play – igranje uloga uživo

Za sudjelovanje je potrebna prethodna prijava na mail prijave.programi@gkri.hr s naznakom naziva programa i termina.

Peto izdanje festivala

Festival Tobogan pod geslom “aktivne ferije za djecu” održava se od 2017. godine tijekom kraja lipnja i početkom srpnja te je ovo peto izdanje manifestacije. Nastao je u sklopu razvoja programskog pravca Dječja kuća kao dio aktivnosti programa Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture. Organizatori Tobogana su gradske ustanove u kulturi Art kino, Gradsko kazalište lutaka Rijeka, Muzej moderne i suvremene umjetnosti i Gradska knjižnica Rijeka, programski partneri na razvoju Dječje kuće.

Kada?

29.06.2021.
18:00