Novo izdanje Autokina na parkiralištu Beretch, u organizaciji Art-kina i udruge Filmaktiv, nastavlja se projekcijom legendarni vestern Sama Peckinpaha “Divlja horda” (The Wild Bunch, 1969.).

Kako bi se, sukladno preporukama nadležnih institucija, osigurale dodatne mjere sigurnosti u održavanju Autokina, projekcijama mogu prisustvovati isključivo posjetitelji u vozilima (najviše dvije osobe u vozilu, osim ako nije riječ o obitelji s djecom), a ostanak u vozilu obvezan je tijekom održavanja programa, uz dozvoljeno spuštanje prednjeg lijevog prozora. Zvučni zapis bit će dostupan putem dodijeljene radijske frekvencije.

Program je za sve posjetitelje slobodan, uz obaveznu prethodnu rezervaciju putem maila ulaznice@art-kino.org ili pozivom na broj 051/323-261 radnim danom od 10 do 14 sati, a vrijedi tek uz primitak potvrde djelatnika Art-kina. Za rezervaciju mjesta potrebno je navesti registarske oznake vozila, broj gledatelja u vozilu i broj mobitela/telefona za kontakt. Posjetitelji izvan vozila ili unutar vozila čije registarske oznake nisu na popisu rezerviranih neće moći pristupiti Autokinu.

Parkiralište Beretich otvara se u 20 sati, a gledateljima se preporuča dolazak 40 minuta prije početka programa zbog izbjegavanja potencijalnih gužvi i osiguranja mjesta s boljom vidljivošću. Dolaskom na parkiralište, organizatori će usmjeriti vozače gdje mogu parkirati svoje vozilo.

U slučaju jake kiše ili nevremena, projekcija filma odgađa se za sutradan, nedjelju, 14. svibnja u 21 sati.

Kada?

23.05.2020.
21:00

Skip to content