GKL Rijeka za svoju je najmlađu publiku izvodi poznatu predstavu autora Enesa Kiševića i redatelja Roberta Waltla „Koka Kokone“.

Priča je poznata: Koka Kokone uprljala je jednom nožicu. Od mame naviknuta da joj se bez pogovora ispunjavaju sve želje, zatražila je tako od jednoga Grma što joj se našao na putu da joj on očisti nožicu. Kad je Grm odbio, Koka Kokone pozvala je Kozu da brsti neposlušni Grm… Ova nas priča uči kako naše hirovite naredbe drugi ne moraju prihvaćati te da na svijetu postoji dobro, ali postoji i zločestoća koja može pokrenuti cijeli lanac nemira makar bila sitna.

Autorska ekipa:

Autor teksta: ENES KIŠEVIĆ
Redatelj: ROBERT WALTL
Dramaturg: IVICA BULJAN
Scenograf i kreator lutaka: MIREK TREJTNAR
Skladatelj: UROŠ RAKOVEC
Kreator rasvjete: DENI ŠESNIĆ

Izvode: DAVID PETROVIĆ, ALMIRA ŠTIFANIĆ, KARIN FRÖHLICH, ZLATKO VICIĆ i ALEX ĐAKOVIĆ

Za uzrast: 2+

Trajanje: 35 minuta

Raspored izvedbi:

  • utorak, 2. ožujka u 19:00 sati
  • srijeda, 3. ožujka u 19:00 sati
  • četvrtak, 4. ožujka u 17:30 i 19:00 sati
  • petak, 5. ožujka u 17:30 i 19:00 sati
  • subota, 6. ožujka u 11:00 i 18:00 sati

Ulaznice

Ulaznice za predstave GKL-a Rijeka preporuča se kupiti online na portalu Mojekarte.hr, a rezervirati ih se može na e-mail: blagajna.gklri@gmail.com. Rezervirane ulaznice moraju se kupiti najkasnije 30 minuta prije početka održavanja programa, a preuzimaju se na Blagajni GKL-a (Ulica Blaža Polića 6.

Blokovi sjedećih mjesta sastoje se od dvije, tri ili četiri stolice, ovisno o broju članova obitelji, odnosno grupe koja zajedno dolazi te se publika moli da na taj način rezervira, odnosno kupuje svoje ulaznice.

Cijena ulaznice je 25,00 kuna.

(Foto: Gradsko kazalište lutaka Rijeka)

Kada?

02.03.2021. – 06.03.2021.
19:00