U sklopu 14. izdanja manifestacije Ljeto na Gradini od 6. srpnja do 1. rujna na Trsatskoj gradini će se održati 20 atraktivnih programa.

Ulazeći u različite uloge, odnosno svojim fantastičnim transformacijama, glumci u predstavu unose dodatnu dinamiku, koja se uz brojne humoristične scene te primjese satire i groteske pretapa u izvrsnu dvosatnu predstavu koja izaziva salve smijeha!

Kroz dva sata “nabrijane” farsične i iskrene, kalamburične i dramatične, istodobno smiješne i gorko-tužne igre, glumci putuju kroz niz svojih unutrašnjih i zamišljenih identiteta i pretvaraju ih alkemijom svoje igre u niz osoba, situacija, realnih i fantastičnih događaja koje prepoznajemo kao naše vlastite. Igrom visoke energetike, virtuoznosti i sposobnosti glumačke transformacije predstava ispituje osobne i društvene maske i kontramaske, lažne i istinske vrijednosti i granice životne i scenske realnosti i fikcije.

Sjajna glumačka postava na scenu stupa u 21.00 sat, a ulaz za sve posjetitelje otvara se sat vremena ranije. Ulaznice se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu te online – putem sustava mojekarte.hr i rijekamarketplace.com.