Ochi su novo ime u riječkim glazbenim krugovima. Iza sebe imaju friško izdanje – EP “Tremor” izdan za Geenger Records. Tremor je kolaž tišine, melankolije, glasnih refrena i razbijanja stakla. Bend je žanrovski koktel grungea, post-hardcorea i stonera. Njihova je glazba topla preporuka fanovima alternativne glazbe 90-ih, bendova kao što su Deftones, Screaming Trees, Soundgarden, Queens of the Stone Age i Muse.

Paper Tigers alternativni je bend koji se okupio krajem 2017. godine idejom trojice kolega i prijatelja s lokalne demo scene. Želja za svirkama te stvaranjem glazbe bio je i ostao glavni pokretač svih članova benda. Njihova glazba protkana je raznim žanrovima s osnovom u punk-rocku. Osjećaju se utjecaji pop glazbe, metala, hardcorea te se s tim na umu, bend ne izjašnjava u jednom od navedenih glazbenih pravaca, već smatra svoju glazbu alternativnom.

Osmo izdanje Impulse Festivala koncepcijski se nastavlja na uspješnicu prethodnih izdanja kojima je osnovni cilj promocija urbane kulture, posebno njenog glazbenog segmenta. U duhu toga je i slogan: “Music is everywhere”, koji na jednostavan način komunicira i zaokružuje programsku shemu festivala. Kao i do sad program će i povezati nekolicinu klupskih prostora na različitim gradskim lokacijama.

Impulse Festival 2021. organiziraju Distune promotion i Studentski kulturni centar Rijeka, a financijski je podržan od strane Grada Rijeke – Odjel za kulturu, Ministarstva kulture RH i Sveučilišta u Rijeci.