Riječka glazbena scena bogatija je za još jedan punk rock sastav okupljen pod imenom Paper Tigers, koji je ove godine na svom You Tube kanalu objavio i dva prva singla.

Mateo Davidović (Cut The Cord) na gitari, Luka Buchberger (Ishiatz) na bass gitari i Vedran Iskra (Tost) na bubnjevima, postavili su instrumentalne temelje koji su kasnije zaokruženi vokalom i tekstovima Jane Dabo Vukomanović (Officer Down). Zadnji se bendu pridružuje dolazi i Ivan Brajković (Kraj Programa, TOST)  kao drugi gitarist, te upotpunjuje postavu i bend pronalazi željeni zvuk.

Luka u međuvremenu napušta bend te Paper Tigers nastavljaju s radom kao kvartet. Do veljače 2020. rade na autorskom materijalu te u veljači izbacuju prvi (demo) single ‘’Lust For Life’’ kojeg slijedi drugi singl “How Long Is Forever”’, pušten u ožujku 2020. Pjesme je moguće preslušati na službenom Youtube kanalu benda.

Bend nastavlja sa radom na novom materijalu, te su u procesu snimanja četiri nove pjesme koje možemo očekivati nakon smirivanja trenutne situacije.