Češki novinari, koji su u Rijeku došli prvim RegioJet vlakom iz Praga, imali su priliku obići i hotel Hilton Rijeka Costabella, jednu od najvećih čeških investicija u Hrvatskoj. Hotel, koji je protekle godine uključen u prestižni lanac Hilton, gradi tvrtka JTH Holding i tvrtka kći JTH Costabella.

Obilasku su predvodili direktor hotela Jose Luis Ruiz Arroyo, direktor tvrtke JTH Costabella d.o.o. Borjan Brnčić te vlasnik tvrtke JTH Holding a.s. i glavni investitor Jaroslav Třešňák, a prisustovali su i direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, direktor direktorom Turističke zajednice grada Rijeke Petar Škarpa.

Obilazak gradilišta hotela Hilton

Obilazak gradilišta hotela Hilton

Direktor hotela Ruiz Arroyo istaknuo je kako su zbog situacije vezane uz koronavirus usporili radovi te da je odlučeno kako će se prolongirati rok otvaranja hotela, koji će svoje prve goste primiti u prvom kvartalu 2021. godine, najvjerojatnije u veljači.

Pet zvjezdica za 560 gostiju

Budući hotelski resort imat će pet zvjezdica i moći će primiti 560 gostiju. Resort će imati 132 sobe i 66 apartmana, svi će imati balkone ili terase te pogled na Kvarnerski zaljev. Također, gosti će imati pristup privatnoj pješčanoj plaži kao i bogatom wellness sadržaju koji uključuje dva bazena, veliki spa, sportske sadržaje i fitness centar. Nadalje, resort će u ponudi imati šest restorana, beach bar te restoran na krovu, koji će gostima omogućiti uživanje u prekrasnom pogledu na more.

Kalendar događanja